lauantai 4. elokuuta 2012

Haaste[el]lista #1

Askartelutaukoni on päättynyt, lähes koko heinäkuun on blogi pyörinyt ajastettuna ja olen tehnyt vain muutamana päivänä askarteluja. Viimeiset pari viikkoa olen ollut luonnon helmassa. Ensin retkeilimme perheen kanssa viikon Kilpisjärvellä ja eilen palasin takaisin Herajärven kierrokselta Kolilta. Siellä olin nauttimassa laatuaikaa (ja kilometrejä rinkka selässä) hyvän ystäväni kanssa. Reissuista on kertynyt todella paljon skräpättävää ja sormia syyhyttää  - tauko on todellakin ohi.

Haaste[el]lista on siis alkanut! Ekan haasteen aiheena oli valita pääväri ja tehosteväri. Minulla ne olivat vihreä ja turkoosinsininen. Teen Kilpisjärven reissusta kokoelmasivuja ja päädyin vihreä-sininen-ruskea-värimaailmaan ihan maisemien värityksen puolesta.


Toinen työ liittyy ihan samaan tilanteeseen ja siinä on värimaailma on taas sinisempi. Kumpaankin työhön on sipaistu niin gessoa kuin suihkittu mistejäkin. Paperit ovat ainakin jälkimmäisen osalta 4Heures37 ja ylempi saattaisi olla EP:n. Koristeet ovat samantyyliset, nauhaa, kakkupaperia, teippejä ja muutama stanssattu/lävistetty kuvio.

5 kommenttia:

 1. Oi, ihanat sivut ovat molemmat! Mutta ensimmäinen taitaa olla minun suosikki :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia sivuja! Ylempi on kuitenkin lempparini - siinä on kaikki niin kohdallaan;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita sivuja molemmat, mutta ylempi on minunkin suosikkini näistä :)

  Hauska kuvausteline sulla!

  VastaaPoista