keskiviikko 8. elokuuta 2012

P*skarteluhaaste #150 - Paulan haasteMulla kävi pieni työtapaturma ja viime viikon haaste jäi tekemättä. Se kortti roikkuu vieläkin, kun en oikein saanut oikeaa tuulta päälle. Pari kokeilua meni suoraan roskiin. Mutta tän viikon p*skis oli just sitä mitä vain voi toivoa, kun iltapäivällä kävin hakemassa postista Paperellan tilauksen jossa oli .... Arvaatte varmaan mitä värejä :D

Siis tämä p*skis oli ihan luotu sille, että sain kokeilla ihan joka putelia uusia Dylusoneja ja suihkia niitä vähän joka paikkaan. Tilauksessa oli kaupanpäällisinä vähän pliisuja pahvikuviota, mutta kun niihinkin suihkii värejä, niin maailma on yhtä karkkikauppaa! Tää sivu on vähän ilman mitään sisältöä, mutta niin terapeuttinen värien suhteen. Nuo Dylusonit tarttuivat yllättävän hyvin myös hieman kiiltävään pintaan ja lopuksi vielä lisäilin karkkivärisiä kimalteita kukkakoristeisiin.

Ostin myös uusia maskeja ja tässä kokeilin yhtä Priman maskia mustalla keskellä, mutta hieman se levisi - no ei se haittaa. Mustalla promarkerilla vielä piirtelin jotain pientä sivuun.

12 kommenttia:

 1. waude!!! upeaa värienergiaa!! =)

  VastaaPoista
 2. Todellista väri-iloittelua, ihana :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi sä oot ollu ahkera! Paljon olet saanut aikaiseksi hienoja kortteja ja leiskoja. Tää on yks mun lemppareista. :) Itellä tuo blogien seuraaminen vähän jäi Vuodatuksen onkelmien aikana, mutta ny I äm bäk. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana leiska! Upeat kirkkaat värit, jotka sopivat kaikki hienosti toistensa kanssa.

  VastaaPoista
 5. Tosi upeen näköinen! Värit sulautuvat toisiinsa tosi hyvin. Kerrassaan makee kortti.

  VastaaPoista
 6. Onpas kauniin värikäs, täynnä elämää! Ihana näin pimenevänä syksynä.

  VastaaPoista