tiistai 14. helmikuuta 2012

Farkut uusiokäyttöön


Eilen vietimme ystäväpiirissä ystävänpäiväaskarteluja ja sain ystävältäni lankakeräyllärin ja vinkin aivan ihanasta huivista. No työ piti aloittaa välittömästi. Samana iltana sain päähäni toisen  neronleimauksen - tekisin pojan vanhoista, hieman tahriintuneista, farkuista itselleni käsityöpussin. Reissuissa yleensä puikot lävistävät muovipussit, joten tarvetta kunnon pussille löytyy ihan oikeasti.

Nämä lasten farkut olivat ohutta ja notkeaa kangasta, joten pussi ei ole liian raskas. Lyhensin hieman lahkeita ja avasin sisäsaumat. Ompelin saumat uudestaan kiinni pussiksi - vyötärö valmiine resorinauhakujineen toimii pussin suuna. Tälläinen pussi syntyy nopeasti. Koristelin vielä pussin tähdillä.

Tähdet on tehty tuputtelemalla valkoista kangasmaalia sapluunan läpi ja ääriviivat olen tehnyt mustalla kangastussilla. Sapluuna syntyi muovikalvoon Fiskarsin tähtisapluunan avulla.

Koska farkuista löytyy myös kiristysnauha, niin tämä työ sopii myös Lauran korttihaasteeseen, jonka aiheena on vanhat narut tai nauhat. Testasin pussin livenä tänään työreissulla junassa. Hyvä oli. Huivikin melkein valmistui matkalla...

5 kommenttia:

 1. Onpsa kivaa uusiokäyttöä. Mukavaa Ystävänpäivää Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oh, se huivi näyttää tosi hyvältä! kuva vaan jotenkin samentaa sen violetin sävyn tuosta langasta, livenä se on varmaan upea!

  VastaaPoista
 3. Vau, hieno idea! Kiitos osallistumisestasi Lauran korttihaasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen pussukka ja hienosti keksitty!

  VastaaPoista