maanantai 27. helmikuuta 2012

Tyttö ja poikakortteja

 Koukussa kortteihin sivustolla on Veivaamatta haasteita, missä pitää unohtaa ihanaiset stanssauskoneet ja palata perinteisiin paperinkäsittelytapoihin. Koska pidän BINGOsta ja siellähän bingo-ruudukko oli tällä kertaa, niin pistin paritkin kortit mukaan.

Ensimmäisessä kortissa rivini oli - tytölle - tikkaus - kaksi väriä. Värini olivat vihreä ja ruskea eli eivät ihan perinteisimmät värit. Kortti voisikin olla tarkoitettu hieman isommalle teinitytölle, joka ei elä enää vaahtokarkkivaaleanpunaista aikaa. Leima on kirpparilta ostamani Sweat Pea Stamps ja teksti on Nea Idean. Perhosen yritin taiteilla saksilla ja käsittelin gessolla ja timanttimurskalla. Kuvaan taisi päätyä hieman kimalle liimaa...


 Toinenkin kortti samaan syssyyn. Vaihtelin parit leimakuvat ja sain kokeiluun tälläisiä vauvaleimoja.Siitä tulikin haasteeseen kortti teemalla - timantti - pojalle - nappi. Tähtinauhan (ja muitakin nauhoja) sain juuri vaihdettua kirppiksellä pariin askartelulehteen. Hyvä kun tavara löysi uuden kodin ja minulla on saamilleni nauhoille varmasti käyttöä!


1 kommentti: