keskiviikko 8. helmikuuta 2012

P*skarteluhaaste #128 - Resepti


P*skis on aina keskiviikon puuhastelu. Tällä kertaa reseptiin kuului 1 viiri, 3 paperia ja 5 timanttia. Viiri oli tulkittu viirinauhaksi useammankin DT:n osalta, joten uskalsin käyttää samaa. Innostuin tekemään miehelle sopivaa korttia, koska niin naamakirjassa Koukussa kortteihin-yhteisössä kuin blogeissakin oli mietitty tätä vaikeampaa aihetta. En kylläkään itse pidä sitä niin vaikeana, mutta kaupoissa selvästi huomaa että pehmeämpään ja romanttisempaan makuun nuo materiaalit pääosin ovat suunniteltu :)

Onko sinusta vaikea tehdä korttia miehelle ja mikä on sinun salaisuutesi? Minulla on reseptinä rouheisemmat tai muuten vaan vahvemmin väritetyt paperit ja Tim Holtz, kyllä niillä sopiva soppa keitetään. Osa muistakin leimoista esim sopii minusta miehisempään makuun, esim linnut.

Tein lopulta kaksi korttia, koska halusin nähdä,  miten päätös kuvioida taustaa leimoilla vaikutti kokonaisuuteen - oliko se tuhoon tuomittu sillisaalaatti vai tuliko ilman niitä kuivakakku. Ukko diggasi osaa taustaleimoista, esim lomakepohja olisi sopinut tuohon alempaan. Hänen mukaansa kakkonen tuunattuna siis olisi ollut parempi (ketju kuulemma oli jees...)Korttien materiaalit:
Paperit: musta kartonki ja kaksi erilaista paperia DCWV:n Tattered Times nipusta (= 3 paperia)
Leimat: Tim Holtz ja Vintage Office
Musteet: Archival Ink black ja seepia
Muuta: 5 timanttia, tarrakirjaimet, Timpan kirjainstanssi, hajonneesta tavarasta talteenotettu metalliketju, musta tussi

6 kommenttia:

 1. Upeita kortteja molemmat ja hienot viirinauhat! Jälkimmäinen on minun suosikkini, se on niin kivan pelkistetty.

  VastaaPoista
 2. tosi mageet kortit!! tyylikkäät värimaailmat!! =)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti! Ihanan tyyliset! Ja kyllä, minulle miesten kortit on aina haastavia. Usein sitten päädyn vintageen (kuten nykyisin paljon muutenkin:)

  VastaaPoista
 4. Tykkään molemmista! Niissä on hieno vähän mysteerinen tunnelma!

  VastaaPoista
 5. On hienoja! Joo, kyllä miehille korttien tekeminen on hankalaa, mutta usein teen sitten kortin ilman leimakuvaa.

  VastaaPoista