lauantai 11. helmikuuta 2012

Tähtipöksyt

Jotkut asiat vain siirtyvät ja siirtyvät. Ostin kaverin kanssa kankaita jo kuukausia sitten, tainnut jo vuosi vierähtää. Ajattelin säästää ja hankkia housut kankaana ja tehdä ne itse ja vain paidat ostin sitten alesta. Tämä Kameliont Designin tähtivelour on kyllä lempparin. Mutta se toteutus on viivästynyt ja viivästynyt ja viivästynyt.

Syksyllä sain aikaiseksi yksinkertaiset pipot mulle ja muksulle siitä kankaasta ja housut vielä odottivat itseään. Joulun aikaan sain leikattua kankaan suurpiirteisesti (iskin jotkut valmishousut kankaan päälle ja leikkasin sen mukaan pidentäen lahjetta...) ja nyt viime viikonloppuna rykäisin housut kasaan.

Ei minusta ompelijaa tule koskaan. Päällä housut ovat kyllä ihan ihan nätit. Velour peittää ompeluvirheet, mutta sisäpuolta ei saa kyllä näyttää yhdellekään oikealle ompelijalle :) Mutta nyt on paitoihin sopivat housut ja se riittää mulle. Jälkikasvullekin kelpasi.

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen kokonaisuus:) itsellä vähän sama homma et intoa kyllä riittäisi ja kokeilun halua kaikkeen , mutta se aika on niin katoavaa. Saumuri olis kova sana , ehkä jonain päivänä. Mistä löysitte näitä ihania kankaita? Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin ihanaa kangasta!!(Mulla on joku tähtikausi nyt menossa.)Voin vaan kuvitella miten mukavat nuo on päällä:)

  VastaaPoista
 3. "tyhmä ei huomaa ja viisas ei virka". Pääasia, että yrittää! :)

  VastaaPoista
 4. Saumuri on noissa lastenvaatteissa ihan must. Ja hyvät kaavat. Mä tein vanhoilla Kästiyölehden kaavoilla, ja täytyy sanoa että kyllä on mallit muuttuneet... Nykyään on vähän piukempaa mallia lapsillakin.

  VastaaPoista
 5. Ei kai se ole niin justiinsa jos käyttäjälle kelpaa ja pysyy päällä ;)

  VastaaPoista