tiistai 7. helmikuuta 2012

Lauran korttihaaste #21 - Kirjaimia


Lauran korttihaasteessa on aiheena kirjaimet.  Kuten huomaatte, olen jäänyt koukkuun näihin mixed media tauluihin. Ne tuovat kivasti vaihtelua korttien askarteluun ja tästä voisi siirtyä tekemään myös omia taustoja skräppäykseenkin. Lisäksi tässä menee enemmän aikaa, joten en tee varastoon niin paljon kortteja :)

Tämä taulu on aikaisempaa isompi eli 40*40cm. Kirjaimet näkyvät siellä joukossa monella eri tapaa. Tyhjensin jämät tarrakirjaimista sinne, perhoset on lävistetty kirjan sivuista sekä leimoissa on tekstiä. Pohjallakin oli kirjan sivuja, mutta ne sitten lopulta peittyivät kerrosten alle. Materiaaleina muuten ovat kohokuvioidut paperit ja pitsit. Ne on peitetty gessokerroksilla ja musteilla.

Olen tyytyväinen väritykseen, minkä olen tehnyt Distress Inkeillä (mm fired brick, stormy weather, chipped sapphire, tumbled class) & Perfect pearl mist Blue Rasberry ja leimaukset olen tehnyt joko DI gathered twigs tai Archival Ink black. Leimoina on käytetty Tim Holtzin leimoja ja uutta suosikkiani - kuplamuovia.

8 kommenttia:

 1. Upea luomus kyllä on tämä kortti,ihan uusi tyyli minulle,todella hieno kortti :)

  VastaaPoista
 2. Upea! Ihanat perhoset ja kuplamuovi on niin pop.

  VastaaPoista
 3. Tätä piti katsoa lähempääkin. Upeaa kerroksellisuutta. Kiitos osallistumisestasi Lauran korttihaasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Hieno tuo on, vaikken yhtään tajuu miten on tehty, mut haittaaks se?
  Mielenkiintoiselta vaikuttaa joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 5. Hieno, jotenkin yhtä aikaa rosoinen ja herkkä!

  VastaaPoista
 6. Wautsi, mikä tekniikka! Ihan uutta mullekin.

  VastaaPoista
 7. Hieno, upea ja kaunis... kerrassaan valloittava. Tämä olisi ihana nähdä livenä! Todella innostaa tekemään omia tällaisia tauluja ja kortteja, tällä mukavan rennolla ja kuitenkin lopputuloksessa näin palkitsevalla tekniikalla! :-)

  VastaaPoista
 8. Onpas taas kaunis tämä sinun työsi!

  VastaaPoista