perjantai 17. helmikuuta 2012

Vintagea ystävälle

It's all about the Vintage and Beauty-haasteessa oltiin vielä ystävänpäivä tunnelmissa. Tässä on minun korttini. Kaivoin nuo Marianne Designin kukka-stanssit esiin pitkästä aikaa, mutta vieläkään en oikein osaa käyttää niitä. Alkaa uhkaavasti näyttää, että stanssi lähtee hiljalleen kiertoon. Taustalta löytyy jopa ruutupaperia, kun testailin miltä se näyttää leimaltuna ja misteillä sumuteltuna. Yllättävän ok :)

Kortin materiaalit:
Paperit: Vintage kuva KK-sivustolta, ruutupaperia, DCWV:n Tattered Times, mustaa kartonkia ja sekalaisia paperijämiä
Leimat: Nea-Idea (teksti), Crafty Individuals (postileima), Tim Holtz
Musteet: Archival Ink seepia, Distress ink vintage photo (tausta) ja jotain muutakin mutta sitä en millään enää muista. Jämät pronssin värisestä helmiäishohtoisesta mististä.
Muuta: akryylitimantti ja kakkupaperi


8 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Hyvin näyttää ruutupaperikin toimivan, kiva idea ja kiitos sen jakamisesta.

  VastaaPoista
 2. On kaunista ja kukat toimiin tuollaisena ryppäänä tai sitten muiden kukkien alla, taitaa olla minullakin tuo sama stanssi;-))m

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, tosi kiva koknaisuus, itse käytän noita kukka stansseja usein toisten kukkien alla muutoin en oikein osaa niitä itsekkään kayttää.Kiva kun osallistut haasteeseen :) ystävänpäivähän on aina.

  VastaaPoista
 4. Kivat kerrokset, ruutupaperi ja nuottipaperi toimivat hienosti yhteen. Kiitos osallistumisestasi Vintage and Beauty -haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Upea kortti!!

  Kiva, kun osallistuit vintage and beauty -haasteeseen.

  VastaaPoista