lauantai 12. toukokuuta 2012

Fiskarettes DT: Kaverikirjan sivuja


Julkaisin aikaisemmin blogissani Kaverikirjan kannet ja nyt vihdoin sain sivutkin tehtyä valmiiksi. Kirjasta tuli yllättävän runsas - onneksi jälkikasvu ei torpannut sisältöä vaan valitsi tyynesti oman sivunsa...

Innostuin leikkimään lävistäjillä ja muodostamaan erilaisia boordeja ja reunakoristeita niillä. Värimaailma (musta, sininen, punainen ja valkoinen) rajoittui saman sarjan papereihin ja nauhoihin (Papermania Portobello Road) ja niiden lisäksi kaivoin muutaman teippirullan, pieniä puolihelmiä kukkien sisustaksi, koristeklipsun ja sävyihin sopivan nauhan, Itse sivupohjat on tehty tekstinkäsittelyllä ja printattu tavalliselle kopiopaperille. Koristeet on lisätty päälle ja sivut teipattu yhteen. Lisäksi leimasin pojan suosikkileimasimilla (The Greeting Farm) kuvat sivuihin.

Ajatus on, että jokainen ystävä saa valita sopivan kuvan ja värittää sen. Leimakuvia oli muistaakseni seitsemän erilaista, sekä tyttöjä että poikia. Lisäksi liitin mukaan pienen muovitaskun ja täytin sen aarteilla. Ystävä saa ottaa sieltä aarteet ja laittaa tilalle jotain vaihdokkia. Jos haluat käyttää tekstipohjaa (doc), niin ota yhteyttä minuun ja lähetän sen sähköpostitse sinulle.


Tässä lisäksi kuvia erilaisista boordeista ja reunuksista, mitä tein käyttämällä kolmea erilaista Fiskarsin lävistintä. Pienten kukkien sisälle laitoin 3mm puolihelmet. Osa reunuksista on liimattu paperien päälle ja osa on jätetty paperien väliin, kun yhdistin irtosivut kirjaksi.


4 kommenttia: