keskiviikko 2. toukokuuta 2012

P*skarteluhaaste #140 - Luonnollista

P*skiksessa haettii jotain luonnollista tällä kertaa. Ninarsku kaipaili enemmän skräppileiskoja töiksi, joten tässä sitten vastaisku. Aiheesta tulikin otsikko työhön.

Harvoin jostain tuohdun näin paljon, mutta vappufiilis mureni palasiksi, kun katselin juhlakansan aikaansaannoksia. Käytännössä keskustassa kahlattiin sotkussa - roskia, pulloja, tölkkejä ja sirpaleita. Puistot olivat kuorrutettu roskilla, kadut olivat roskia täynnä. Onko tämä nyt sitten normaalia käytöstä suomalaisille? Isoja roskiksia oli lähellä, pienetkään eivät olleet täynnä, mutta kuoharipullo mielummin isketään katuun. Minulta taitaa jäädä vappuhulinan katsominen jatkossa väliin - tuolla ei ole mitään kivaa.

Leikin hieman kuvankäsittelyohjelman kanssa ja kuvista toinen on seepian sävyissä ja toinen musta-valkoinen. Aiheen mukaisesti valitsin sitten luonnollisia värejä - mustan, harmaan ja valkoisen sävyissä. Alkuperäinen idea oli reunustaa sivu leimatuilla kuvioilla, mutta sitten nuo pääkallot päätyivätkin kurkistelemaan kuvien takaa. Seuraavalla kerralla sitten :D Tarinointilappunen on taas piilotettu kuvan alle - näyttää olevan nyt helpoin tapa minulle kirjoittaa enemmän ilman että häiriinnyn harakanvarpaistani.

7 kommenttia:

 1. Vaikuttava ja hieno leiska. Tässä on hyvä kannanotto.

  VastaaPoista
 2. Huippua! Aihe on ihan mahtava. Tykkään myös asettelusta ja pääkallot sopii hyvin aiheeseen.

  VastaaPoista
 3. Tästä voisi tehdä vaikka julisteen, tosi hienosti toteutettu leiska :)

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut ja puhutteleva sivu! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 5. Onpas hienon näköinen tämä sinun sivusi!

  VastaaPoista
 6. Vähänkös hieno, upea! Kaunis sivu rumasta aiheesta!
  En voi myöskään ymmärtää tuota sotkemista ja yhteisten paikkojen hajottamista.

  VastaaPoista