maanantai 28. toukokuuta 2012

Mun rakaz


Skräppäyksessä on nyt IN omien taustojen  teko, yleensä tosin läträtään maaleilla, misteillä ja gessolla. Tässä ei ole noita apuaineita käytetty, mutta leimailin taustapaperin itselleni ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Leimoina on pääosin käytetty Timpan leimoja, karttaleiman bongasin kirpparilta ja se taitaa olla I breake for stampsin. IS12:sta tarttui vinkki käyttää revittyä paperia sapluunana esim taustaleimasinten kanssa, jotta leiman rajat ovat epäsäännölliset. Käytinkin tätä kikkaa tekstileiman kanssa. Leimailin kuvat useammalla eri ruskean/beessin värisellä Distress Ink musteella.

Tausta oli juuri teemaltaan ja tyyliltään sopiva siippaan liittyvään leiskaan. Mies nimittäin tykkään eniten minun korteistani, jotka on tehnyt Timpan leimoilla tai tarvikkeilla. Olen innostunut leikkimään kuvankäsittelyohjelmalla ja mustavalkokuvat on aika kivoja leiskoissa - eipä tule häiritseviä vääriä värisävyjä :) Jotta kokonaisuuteen tulisi hieman väriä, käytin hieman vihreää teippiä, tarroja ja aakkostarroja tässä. Kaikki vihreät S-kirjaimet oli jo käytetty, joten piti käyttää Z-kirjainta .... Ja sain mahdutettua monta kivaa mt-teippiäkin leiskaan.

Osallistun tällä leiskalla Amalian haasteeseen, jossa valitsin bingoriviksi - Ommel - leimakuva - vihreä. Juu, on siellä alareunassa feikkiommel, jos joku sitä etsii.

5 kommenttia:

 1. No on kyllä hienosti leimattu tausta. Voi olla, etten olis huomannu, josset olis maininnut asiasta. :) Ja kiitos kun jaoit tuon revitty paperi -kikan.

  VastaaPoista
 2. Todellakin upea tuo leimattu tausta! Wau! Mäkin pistän korvan taakse tuon revitty paperi -idean... :)

  VastaaPoista
 3. Luulin, et tuo on ostettu paperi, tosi hieno! Upea, runsas sivu:)

  VastaaPoista
 4. Komea sivu!! Tausta on upea..ja siis koko työ :)

  VastaaPoista
 5. Upea toi tausta! Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

  VastaaPoista