torstai 31. toukokuuta 2012

Valkoista maalia

 Kaivoin kaikki erilaiset valkoiset maalit esiin. Niitä onkin tullut hankittua aika montaa erilaista tässä askarteluhurahduksessa. Gessoa, titaanivalkoista akryylimaalia, tavallista akryylimaalia, Timpan  Distress Stain Picket Fence, helmiäishohtoista akryylimaalia ja suihkutettavaa valkoista maalia. Tästä olikin sitten hyvä aloittaa DT-kortin kokeiluja KoukussaKortteihin haasteeseen "Timpan tyyliin" - aiheeksi siis valitsin valkoisen maalin.

Timppahan käyttää tuota Picket Fenceä monessa tekniikassa, mutta samalla halusin vähän miettiä erilaisia vaihtoehtoja tuolla tuotteella. Ja tulihan sitä testattua erilaisia tekniikoita maalin ja musteiden kanssa.
Reunimmaiset laatat on tehty akvarellipaperille. Levitin ensin kahta DI mustetta ja Distress Stain Picket Fenceä muovilevylle ja levitin värin paperille. Kun väri oli kuivunut leimasin Timpan leimasimella helmiäishohtoista akryylimaalia. Kaveriksi leimailin hieman punaisella musteella leimakuvia. Samalla tekniikalla on värjätty myös kukkanen.

Keskimmäinen laatta on tehty oranssille kartongille töpöttämällä eri värisiä akryylimaaleja (valkoinen, keltainen ja punainen) maskin läpi.

Sipaisin vielä laattojen ympärille hitusen gessoa. Tuli kokeiltua melkein kaikkia valkoisia maaleja tässä työssä :D

2 kommenttia: