tiistai 22. toukokuuta 2012

Lauran korttihaaste #36 - Haasta itsesi!

Laura haastoi tekemään jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Korttien osalta en oikein heti keksinyt jotain ihan uutta (uskomatonta, mutta totta...). Mutta maanantaina junassa lueskelin vielä kerran uusinta Ihana-lehteä ja sieltä sitten nappasin pari ideaa. Mosaiikkipallo jää odottamaan toista kertaa, mutta tällä kertaa pääsivät hama-helmet hommiin.

Hamahelmet eivät ole olleet meillä lopulta mikään hitti ja meillä on niitä iso laatikollinen. Aikaisemmin olen katsellut hamahelmin koristeltua neulekassia, mutta tämä on vähän helpompi ja nopeampi koe. Hamahelmiä ja virkattua ketjusilmukkaa - kaulakoruhan siitä tuli. Minulla ei ollut muuta puuvillalankaa kuin tuo paksumpi valkoinen lanka, sillä piti mennä. Kaveriksi valitsin valkoisia ja violettia helmiä. Tuli ehkä pliisu, oranssi olisi ollut säväkämpi keltaisen tai mustan langan kanssa. Mutta nyt iski houkutus tehdä joku pieni neulekassi ja käyttää koristein noita helmiä....

8 kommenttia:

 1. Hieno koru! Hyvä idea käyttää hamahelmiä. Meiltäkin niitä löytyy muutama tuhat... täytyypä laittaa mieleen tämä idea :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea ja hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea, ei olis heti tullu mieleen.

  VastaaPoista
 4. Mainio idea ja hieno lopputulos!
  Meillä ei kyllä nuorempi tyttö taitaisi luopua yhdestäkään helmestä äidin askarteluihin...

  VastaaPoista
 5. todella hieno! upea idea ja toteutus! :)

  VastaaPoista
 6. Oh, ihmettelen näitä koru värkkäyksiä. Tämä taitaa olla aika helppo tehdä mutta mielestäni todella näyttävän näköinen :o)

  VastaaPoista