perjantai 18. toukokuuta 2012

Fiskarettes DT: minialbumi

Inspiroituneena Intohimona Skräppäykseen 2012 tapahtumasta halusin kokeilla lävistäjien käyttöä boordikoristeina sekä huovan&langan käyttöä skräppäyksessä. Ihana aarrealbumi muodostui näistä ja vähän muistakin materiaaleista. Yritin pidättäytyä harmaan, keltaisen ja vihreän väreissä, jotta kokonaisuus ei olisi liian rauhaton.

Albumin sivut on tehty kierrättäen pakkauskartonkia. Tähän sopii niin murolaatikon pahvikuori kuin pahvilaatikon järeämpi pahvikin. Albumin kooksi tuli 14cm (korkeus) X 16cm (leveys). Teippasin kuviopaperit kiinni vain ylä ja alareunasta, joten sivusta pystyy sujauttamaan isonkin tarinointitagin sisään.

Kannessa puolikkaista pipariympyröistä ja ympyröistä tein koristeraidan, mukaan pääsi vielä hieman  huopapalleroita ja sirkkarenkaitakin. Voit myös hyödyntää lävistämisestä jäljelle jäävän paperin reunaa boordikuviona. Ylimääräiset tarrakirjaimetkin päätyivät koristeraidaksi.

Sisäsivuille pääsivät huovasta tehdyt muffinsit. Muffinseissa on käytetty Fiskarsin Kakku-sapluunaa. Koristelin huovan yksinkertaisesti kirjomalla ja liimamalla pieniä akryylihelmiä ja napin/rosetin.

Viimeisellä aukeamalla on käytetty niin valmista boordilävistäjää kuin lävistettyjä ympyröitä koristeteiden tekemiseen.

Albumissa käytetyt Fiskarsin tuotteet:
Muut materiaalit:
Paperit: October afternoon, Echo Park, 4Heures37
Muuta: Perhoslävistin, huopaa ja huopakukkia, neula ja kirjontalankaa, valmiita rosetteja, nauhoja, rub-ons (Studio Calico), nappeja, Perfect Pearls helmiäisainetta, tarrakirjaimia ja tarroja (mm Echo Park), kutistemuovia, saranarenkaita, sirkkarenkaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti