lauantai 19. toukokuuta 2012

Sinellin DT: Pilkkuja ja pitsiä


Sinellin toukokuun DT-paketista löytyi rasioita, tageja, serviettejä ja nauhoja. Niistä olikin hyvä koota karkkivärein hehkuvia rasioita.

Ihana-lehden sivuilta löydät Pämpän suunnittelemat kasvot maatuskalle. Itse rasia on ensin pohjamaalattu valkoisella askarteluvärillä (PlusColor) ja sen jälkeen servietin uloin kerros on kiinnitetty decoupage-lakalla rasiaan. Minua eivät pienet rutut häirinneet, mutta huolellinen sively takaa täydellisen lopputuloksen. Koristelin rasian ihanilla nauhoilla - pom pom ja siksak-nauhat kiersivät rasiaa ja päälle laitoin hameenhelmaksi tuota ruusunauhaa. Fiskarsin retrokukkalävistäjän kukista tuli kaulanauha - keskust voit tehdä joko puolihelmistä tai liquid pearls nesteellä. Akryylihelmet toimivat nyt nappeina.

Rasia sai kaveriksi tagin. Valkoinen valmistagi on päällystetty ensin paperilla, perhonen on leimattu mustalla musteella samaan paperiin ja leikattu irti. Koristeeksi nauhoja, lävistettujä kukkia sekä puolihelmiä.

Pinkki rasia on toteutettu samalla tekniikalla. Perhoset tagissa on leikattu servietistä ja kiinnitetty decoupage-lakalla.

Materiaalit:
Lautasliinat pinkki, turkoosi ja perhonen
Nauhalajitelma "pom pom ja kukkasia", zigzag-nauhaa
Valkoista Plus Color askartelumaalia
Decoupage-lakkaa
Maatuskarasia, aarrearkku-rasia
Boofle-sarjan papereita
Distress Ink-muste

Fiskars retrokukka-lävistin ja perhosleimasin (omista varastoista) sekä liquid pearls väriä.


1 kommentti:

  1. Tuo maatuskarasia on aivan fantastinen<3 ja onhan tuon pinkkikin aika herkullinen:) ihania!

    VastaaPoista