tiistai 1. toukokuuta 2012

Haaste Timpan tyyliin #1 - Ruostetta

Hauskaa vappua!

On aika aloittaa uusi haaste ja tämä haaste pyörii Tim Holtzin eli ystävällisemmin Timpan materiaalien ja tekniikoiden ympärillä Koukussa kortteihin-sivustolla. Timppa toimikoon siis innoittajanamme - ensimmäiseen haasteesen valitsin aiheeksi Ruosteen. Tämän valitsin siitäkin syystä, että sen voi toteuttaa parillakin tekniikalla, joissa on käytössä eri materiaalit.

Ensimmäinen tekniikka on käyttää Timpan Distress-kohopulvereita. Näissä pulvereissa on kiteitä, jotka eivät sula lämmitettäessä. Ne voi halutessaan hangata pois tai jättää koholle. Tässä käytössä oli Tea Dye-väri, joka minusta sopii ruosteeseen. Hankasin kohopulverin jälkeen vielä stanssatut kuviot ruskealla DI musteella, joka tarttui niihin kohtiin missä embossausta ei ollut. Mustalla Archival Ink musteella leimattu teksti tarttui yllättävän hyvin epätasaiseen pohjaan, mutta vähän jouduin korjailemaan. Tässä videota tueksi http://www.youtube.com/watch?v=ifdU6q3XOvg

Toinen tekniikka on yhdistää kirkasta kohopulveria ja kahta eri sävyä mustetta. Youtubesta löytyi tähänkin videota http://www.youtube.com/watch?v=65WdbrcfxHg Oma tällä tekniikalla tehty kehykseni löytyy tästä leiskasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti