torstai 10. toukokuuta 2012

Suuri syntymäpäiväprojekti - osa 7 laivatunnelmaa Ihan kymmentä postausta ei sittenkään synttäreistä tullut. Viime hetkillä mm. päädyin käyttämään täysin kaupan antimia tarjoilussa. Tosin meillä juhlissa väki syö yllättävän vähän ja karkki/sipsi-osuus juhlien loppuvaiheessa on suosituin. Alussa kukaan ei ehdi syödä mitään :)

Pihasaunasta tosiaan tuli synttäreiden keskipiste ja siitä naamioitiin "laiva". Alkuperäinen suunnitelma oli laittaa verhoja sadetta estämään, mutta onneksi juhlapäivä oli kevään komein... Mutta verhot toivat laivan tunnelmaa ("purjeet") ja terassista tuli mukavan salaperäinen ja jännittävä. Käänsin terassille johtavan portaan poikittain ja siitä tuli ilmiselvä "lankku". Jouluinen ledivaloverkko muuntui kiiltomatojen ja hämähäkkien verkoksi... Tosin nyt oli niin valoisaa, että valot olivat aika himmeitä.
 


Omat vinkit järjestelyihin ulkona.
  • iso jätesäkki roskille - meillä se oli teipattuna saunan puolella seinään
  • syvissä lautasissa pikkuherkut pysyvät paremmin lautasen sisäpuolella
  • ulkona oikeat lautaset olisivat olleet kivempia sittenkin - nyt tuuli kaatoi mukeja vähän turhan nopeasti. Siivouksen kannalta tietysti nämä kertakäyttöiset olivat helpompia. 
Muut osat projektia
Osa 1 
Osa 2
Osa 3 
Osa 4
Osa 5 
Osa 6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti